Iubire și catifea albastră – Seria SALEM volumul 3 – de Corina Cîndea – impresii

38804463_230196797836778_43865201073717248_n

 

Uneori mi-aș dori să știu să scriu recenzii frumoase pentru că unele cărți merită asemenea apreciere, așa cum consider că ar merita și această poveste. Dar nu putem fi toți și scriitori, și critici literari, în același timp.

Volumul 3 din seria Salem ne aduce în prim plan gândurile și trăirile interioare ale lui Declan și Piper. Poate cei mai încăpățânați dintre cei șase, trăiesc o poveste de dragoste care m-a impresionat mai mult decât a celorlalți.

Timp de un an de zile Declan și Piper își neagă sentimentele și resping atracția care există între ei. Piper nu are încredere în Declan, văzându-l drept un aventurier imatur. El, însă, este convins că tânăra îl disprețuiește, motiv pentru care încearcă să se țină departe de Salem, dar nu prea reușește. Și când dragostea învinge, Piper este răpită de un infractor periculos. Ce va face Declan pentru a o salva rămâne să descoperiți citind cartea.

Am avut din nou parte de o lectură ușoară, amuzantă și încântătoare, condimentată cu scene erotice, acest volum fiind cel mai reușit din serie, adăugând o doză de suspans.

Am fost încântată de această serie care te desprinde de cotidian, te înveselește și te face să visezi la dragostea care învinge timpul și spațiul.

Mulțumesc autoarei Corina Cîndea pentru momentele minunate pe care le-am trăit alături de personajele încântătoare din această serie.

Cartea se găsește de vânzare pe site-ul editurii Hathor.

Un gând despre &8222;Iubire și catifea albastră – Seria SALEM volumul 3 – de Corina Cîndea – impresii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.