„Pasiune și satin roșu” de Corina Cîndea – Impresii –

 

36228809_1916602438371313_5631932542991990784_n

   „Pasiune și satin roșu”, al doilea volum din seria Salem, m-a fermecat cu romantismul și gingășia protagoniștilor. Ca și în primul volum, în această carte avem parte de o poveste frumoasă de dragoste, care m-a încântat chiar mai mult decât cea dintre Logan și Faith.

   Quinn se întoarce în Salem, la nunta prietenului său, cu un plan. Dar va realiza în curând că nimic nu poate fi plănuit când e vorba despre April. Îndrăgostit din cale-afară, suferind în tăcere de un an de zile, dorește să o cucerească pe April și este convins că va reuși, chiar dacă o găsește logodită cu Justin, viitorul primar al orașului. Admirația și încrederea lui în April m-a uimit și vrăjit în același timp. De asemenea April m-a cucerit prin gingășie, noblețe și zbuciumul ei sufletesc. Autoarea reușește să formeze personaje cuceritoare și să le descrie gândurile într-un fel care mă uimește. M-am tot gândit cât am citit aceste două volume cum a reușit să transmită același lucru în zeci de feluri diferite, fără să repete expresii, și fără să îmi provoace acea dorință de a citi „în diagonală” cum o fac atunci când mai citesc repetiții supărătoare într-o carte. Dar Corina Cîndea reușește în 369 de pagini să descrie gândurile de dragoste și pasiunea protagoniștilor, fără prea multe alte scene sau intervenții din partea personajelor secundare. Și vă mai spun că și în acest volum avem parte de multă pasiune și multe scene de dragoste, nu de sex, să-i citez pe protagoniști. April și Quinn se iubesc în zeci de feluri și nu se mai satură unul de altul! Îmi venea să leșin în locul lor de la atâta pasiune!  😉

   Sunt nerăbdătoare să citesc și volumul următor, să descopăr povestea de dragoste dintre Declan și Piper, ultimii doi rămași din grupul „extratereștrilor” și cel al „vrăjitoarelor”.

   Am avut parte din nou de o lectură ușoară, amuzantă și încântătoare. Doar de n-ar fi atâtea pagini și aș putea să citesc mai repede cartea!

   Recomand și acest volum tuturor iubitorilor de romance!

 

2 gânduri despre &8222;„Pasiune și satin roșu” de Corina Cîndea – Impresii –&8221;

  1. Corina Cindea iunie 26, 2018 / 8:22 pm

    Multumesc frumos pentru aprecieri, Alina, ma bucur ca ti-a placut! ❤

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.