„Dragoste și mătase albă”, de Corina Cîndea – impresii

35241123_1898023416895882_6242674122229284864_n

   „Dragoste și mătase albă” este primul volum din seria Salem, a Corinei Cîndea, un roman de dragoste cu acțiune pe meleaguri americane.

   Chiar dacă mi s-a recomandat cartea, aveam rețineri. Descrierea cărții pomenea despre vrăjitoare, un subiect care îmi displace, apoi personajele, iar numărul mare de pagini nu mă atrăgeau. Însă coperta mi-a plăcut din prima clipă.

   Nu pot să mă laud că am citit foarte multe cărți, dar cele de dragoste scrise de autori americani și englezi predomină. Citind această carte am simțit același stil. Am fost surprinsă doar să se pomenească despre existența unei posibile vrăjitoare cândva în trecutul orașului, deci nu e o poveste despre vrăji, vrăjitoare etc.

   „Dragoste și mătase albă” este o carte scrisă bine, care se citește ușor, o lectură captivantă, amuzantă, care te face să parcurgi paginile fără să-ți dai seama, iar la sfârșit îți dorești să nu se fi terminat. Bine că au apărut și celelalte volume! Deja am început volumul doi care este și mai stufos.

   Logan, Quinn și Declan, trei hackeri cu acte în regulă, tineri frumoși, deștepți și aventurieri, ajung în orașul Salem despre care auziseră că ar găzdui vrăjitoare. Chiar dacă nu cred în supranatural, evenimentele de care au parte îi cam dau peste cap. La fel și cele trei tinere pe care le întâlniră imediat ce intrară în localitate: Faith, April și Piper. Logan dezvoltă o dependență în curând față de vecina lui seducătoare: Faith. Și chiar dacă știa că totul se va încheia în câteva luni, iar Faith va deveni una din șirul lung de aventuri pe care le avuse în ultimii patru ani de pribegie prin toată țara, își dă seama că acea tânără este specială pentru el și orice va face nu va reuși să și-o scoată din gând. Sărmanul, nu am putut trece cu vederea problema pe care o avea mereu în preajma fetei și care m-a amuzat! Parcă suferă de priapism! Povestea lor de dragoste m-a înduioșat, lupta lor pentru a rămâne împreună, încrederea și sacrificiile de care sunt în stare.

   Personajele sunt conturate cu grijă, sunt caractere puternice. Povestirea la persoana întâi spusă succesiv din punctul de vedere a celor doi protagoniști te face să te atașezi de ei, să te bucuri și să suferi împreună, să le trăiești luptele interioare.

   Recomand cartea iubitorilor de romance de toate vârstele!

2 gânduri despre &8222;„Dragoste și mătase albă”, de Corina Cîndea – impresii&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.