CONTRACT MARITAL VOL I – ANASTASIA

26194594_1716624031702489_1610120485_o

CONTRACT MARITAL Vol I: ANASTASIA
de ALEXA DRĂGAN

Așa cum mi-am propus, continui cu scriitori români contemporani.
A doua alegere a mea a fost Alexa Drăgan. De ce? Pentru că am avut nevoie de sfatul unui scriitor și mi-a fost recomandată. Alexa a fost amabilă și m-a ajutat să nu fac o greșeală care m-ar fi costat.
Deocamdată „Contract marital” vol I este singura ei carte publicată. Nu am citit nicio recenzie sau impresie despre carte înainte de a mi-o comanda, deci habar n-aveam ce conține. Am văzut un trailer, dar care nu mi-a făcut nicio părere.
Coperta… Hmm… Fata e ruptă din carte, el, nici pe aproape! Damian e mult mai sexy!
Ați mai citit o carte în care e vorba despre un contract? Nu „Darul vieții” scris de mine, că mă supăr tare (dacă veți face o comparație între cartea mea și acea carte de care pomenesc aici, oricum vă veți convinge că e total greșită acea comparație)! Deci „Contract marital” duce cu gândul la acea carte, un contract, un individ putred de bogat și o tânără… Chiar dacă nu am citit acea carte, am auzit de la alții ce conține și vă asigur că în cartea Alexei cam totul e diferit… Anastasia, o tânără care lucrează la o firmă de protecție și pază, deci cu picioarele pe pământ, a cărei viață e o adevărată dramă, care suferise o traumă cumplită, se îndrăgostește de Damian. Of, l-aș strânge de gât pe omul ăsta! Defapt nu de gât l-aș strânge, i-aș face altceva, mai rău… Damian, un încrezut, plin de sine, cum a reușit să crească o copilă atât de educată ca Miruna? Chiar dacă pe parcurs Damian se schimbă sau ce o fi făcând… tot cu gânduri criminale am terminat cartea. Să-mi trag nervi dacă nu cred că el e animalul care o vânează pe ea! Dar nu cred că scriitoarea e atât de sadică… Aștept cu nerăbdare continuarea.
Cartea e scrisă la persoana întâi, intri direct în pielea personajului. Mi-au plăcut intervențiile protagonistului masculin, de două ori, dar bine punctat.
Mi-a plăcut povestea, mi-a plăcut suspansul.
Partea mai puțin plăcută este că dacă Alexa era la prima ei carte, fără experiență, dar cu o imaginație care e păcat să o arunci la gunoi, editura cu care a lucrat, sau cei care trebuiau să-și facă treaba din cadrul editurii, au dat cu bâta în baltă. Și au dat al naibii… Dar am citit cărți scrise de scriitori cu renume mondial, traduși de idioți de la edituri cu pretenții mai mari.
În concluzie mi-a plăcut povestea și vreau continuarea… Sper să nu aștept prea mult.
Alexa Drăgan, îți doresc mult succes și inspirație!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.