„Dragoste în 30 de zile” de Anne K. Joy

25299838_1704834646214761_7522518507205899772_o


De curând m-am hotărât să citesc scriitori români contemporani. Am o anumită teamă în suflet să nu fiu dezamăgită… Și am ales să încep cu o scriitoare a cărui blog l-am frecventat de multe ori pentru a citi recenzii la cărți, pentru a mă orienta ce să citesc: Anne K. Joy.
Am scris un mesaj prin care îmi prezentam dorința pentru a citi ceva romantic. Doriam ca ea să aleagă, doar își cunoaște cel mai bine scrierile! Cunoscându-mi înclinațiile, cred, a ales o carte și mi-a trimis-o.
Habar n-am să fac recenzii, nu sunt critic, nici vreun alt specialist literar, așa că vă voi scrie impresii.
Repet, sunt impresii, nu recenzie!

„Dragoste în 30 de zile” de Anne K. Joy

Of, aveam emoții să o încep! Mă uitam la copertă și nu e genul care să mă impresioneze, prefer cele în care îmi dau libertatea de a-mi imagina singură protagoniștii. Fata e o blonduță drăguță, el, nimic… Deschid cartea și văd că are două părți. Ok, e interesant, îmi spun! Și încep lectura.
Prima jumătate, a Adelei… Fată disperată, puțin cam ciudat cum gândește, la vârsta ei… Ce o fi? Citesc repede, lectura este ușoară. Nimic interesant, iar romantism, caut… Dar nu mă dau bătută. Citesc mai departe.
Ajung la partea a doua, partea lui David. Din primele rânduri îmi dau seama că ceva era ciudat. Bun, începe partea interesantă, îmi zic! Nu mai mă pot opri din citit. Suspansul crește cu fiecare zi care trece, povestea fiind relatată pe zile. La sfârșit mi-au dat lacrimile. Nu mă așteptam! Conceptul meu este puțin diferit de cel al finalului, dar povestea a meritat! Mi-a plăcut!
Bravo, Anne K. Joy, în primul rând pentru alegerea făcută pentru mine! M-ai impresionat! Felicitări pentru carte!
Mă întrebam cum ți-a venit ideea de a scrie în acel fel, fragmentat, pe zile, la persoana întâi? Am mai citit povești care m-au impresionat, relatate de protagoniști: „Outlander”, „Sub aceeași stea”. Cu siguranță mai sunt și altele, dar aș fi curioasă să știu de ce ai ales așa și nu altfel, ca de la scriitor la scriilor.
Anne K. Joy multă inspirație în continuare!

Un gând despre &8222;„Dragoste în 30 de zile” de Anne K. Joy&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.